Angela Merkel ontmoet vandaag de Spaanse premier Mariano Rajoy, waarbij beide politici de situatie van Spanje zullen evalueren. Rajoy beloofde vorige week bijkomende maatregelen om de economische groei in zijn land te stimuleren. Daarbij heeft hij als voornaamste doel om de werkloosheid te reduceren.

In eigen land wordt Rajoy nog steeds door schandalen achtervolgd. Vorige week stond in de pers te lezen dat hij en zijn partij smeergeld zouden ontvangen. De eerste minister belooft volledige inzage in zijn financiën te geven, kwestie van alle misverstanden uit de weg te ruimen.

Angela Merkel ontmoet vandaag de Spaanse premier Mariano Rajoy, waarbij beide politici de situatie van Spanje zullen evalueren. Rajoy beloofde vorige week bijkomende maatregelen om de economische groei in zijn land te stimuleren. Daarbij heeft hij als voornaamste doel om de werkloosheid te reduceren. In eigen land wordt Rajoy nog steeds door schandalen achtervolgd. Vorige week stond in de pers te lezen dat hij en zijn partij smeergeld zouden ontvangen. De eerste minister belooft volledige inzage in zijn financiën te geven, kwestie van alle misverstanden uit de weg te ruimen.