Charles Diebel en David Page, fixed-income strategen bij Lloyds TSB Corporate Markets in Londen, vrezen dat de begrotingscrisis op een bepaald moment gaat overslaan naar de kernlanden van de eurozone.

De Duitse kanselier Merkel danst op een slappe koord, met haar uitspraken over de begrotingscrisis. Het besmettingsgevaar neemt weer toe en dat is onder andere te wijten aan Merkel.

Carsten Brzeski, econoom bij ING Group in Brussel, is van mening dat de financiële markten de uitspraken van Merkel op een schaaltje afwegen. Merkel heeft in feite haar lot aan dat van een oplossing voor de crisis gekoppeld.

Charles Diebel en David Page, fixed-income strategen bij Lloyds TSB Corporate Markets in Londen, vrezen dat de begrotingscrisis op een bepaald moment gaat overslaan naar de kernlanden van de eurozone. De Duitse kanselier Merkel danst op een slappe koord, met haar uitspraken over de begrotingscrisis. Het besmettingsgevaar neemt weer toe en dat is onder andere te wijten aan Merkel. Carsten Brzeski, econoom bij ING Group in Brussel, is van mening dat de financiële markten de uitspraken van Merkel op een schaaltje afwegen. Merkel heeft in feite haar lot aan dat van een oplossing voor de crisis gekoppeld.