In Europa daalde het aantal deals, in de Verenigde Staten was er sprake van een consolidatie, maar in de groeimarkten werd een forse stijging van het aantal transacties bekendgemaakt.

Heel wat transacties die in de eerste zes maanden van dit jaar 'on hold' werden gezet, worden nu toch doorgevoerd. Daarnaast is het opvallend dat de private equity firms opnieuw op de markt zijn verschenen.

Het totaal bedrag aan M&A loopt dit jaar al op tot 1678 miljard dollar, of een stijging met 21% ten opzichte van 12 maanden geleden, zo blijkt uit cijfers die afkomstig zijn van Thomson Reuters.

In Europa daalde het aantal deals, in de Verenigde Staten was er sprake van een consolidatie, maar in de groeimarkten werd een forse stijging van het aantal transacties bekendgemaakt. Heel wat transacties die in de eerste zes maanden van dit jaar 'on hold' werden gezet, worden nu toch doorgevoerd. Daarnaast is het opvallend dat de private equity firms opnieuw op de markt zijn verschenen. Het totaal bedrag aan M&A loopt dit jaar al op tot 1678 miljard dollar, of een stijging met 21% ten opzichte van 12 maanden geleden, zo blijkt uit cijfers die afkomstig zijn van Thomson Reuters.