Mergermania houdt Wall Street in evenwicht, want de geruchten over fusies en overnames blijven aanzwellen. Pfizer heeft nog altijd interesse in een overname van Astra Zeneca. Als de deal doorgaat, zal deze betrekking hebben op een bedrag van 100 miljard dollar.

De overname zou de pijplijn van kankermedicijnen van Pfizer helpen versterken. Bovendien zijn omvangrijke besparingen mogelijk, terwijl tevens het belastingregime milder zou worden. De beleggers gunnen Pfizer het voordeel van de twijfel, want de koers van het aandeel opende fors hoger.

Mergermania houdt Wall Street in evenwicht, want de geruchten over fusies en overnames blijven aanzwellen. Pfizer heeft nog altijd interesse in een overname van Astra Zeneca. Als de deal doorgaat, zal deze betrekking hebben op een bedrag van 100 miljard dollar. De overname zou de pijplijn van kankermedicijnen van Pfizer helpen versterken. Bovendien zijn omvangrijke besparingen mogelijk, terwijl tevens het belastingregime milder zou worden. De beleggers gunnen Pfizer het voordeel van de twijfel, want de koers van het aandeel opende fors hoger.