Bredesen denkt dat sommige staten al volgende maand om een moeilijke klip moeten gaan heenzeilen. Hij verwacht dat sommige staten daar problemen mee gaan krijgen.

Meredith Whitney, de bekende ex-bankenanaliste van Oppenheimer & Co, verwacht echter dat de Amerikaanse staten vanaf de lente echt in de problemen gaan komen, dit vanwege het feit dat de steunmaatregelen dan gaan opdrogen.

Een aantal staten zijn in te grote mate afhankelijk geworden van geld van de stimuleringsmaatregelen. Zij stelt duidelijke gelijkenissen vast tussen de grote bankencrisis van 2008 en de huidige financiële problemen bij individuele staten.

Bredesen denkt dat sommige staten al volgende maand om een moeilijke klip moeten gaan heenzeilen. Hij verwacht dat sommige staten daar problemen mee gaan krijgen. Meredith Whitney, de bekende ex-bankenanaliste van Oppenheimer & Co, verwacht echter dat de Amerikaanse staten vanaf de lente echt in de problemen gaan komen, dit vanwege het feit dat de steunmaatregelen dan gaan opdrogen. Een aantal staten zijn in te grote mate afhankelijk geworden van geld van de stimuleringsmaatregelen. Zij stelt duidelijke gelijkenissen vast tussen de grote bankencrisis van 2008 en de huidige financiële problemen bij individuele staten.