De grote banken zullen alleszins nog 18 maanden aan de levenslijn van de overheid moeten hangen. In het ergste geval kan die tijdsperiode zelfs oplopen tot 18 maanden.

Whitney, die bij Oppenheimer executive director equity research is, zei aan CNBC niet te verwachten dat de grote banken failliet zouden gaan. Anderzijds zouden ze in de komende twee jaar ook niet groeien.

Het TARP-programma wordt volgens haar alleen gebruikt om gaten te vullen en niet om de economie te stimuleren. Er heeft een massale asset deflatie gekomen en er is meer van hetzelfde op komst.

De grote banken zullen alleszins nog 18 maanden aan de levenslijn van de overheid moeten hangen. In het ergste geval kan die tijdsperiode zelfs oplopen tot 18 maanden. Whitney, die bij Oppenheimer executive director equity research is, zei aan CNBC niet te verwachten dat de grote banken failliet zouden gaan. Anderzijds zouden ze in de komende twee jaar ook niet groeien. Het TARP-programma wordt volgens haar alleen gebruikt om gaten te vullen en niet om de economie te stimuleren. Er heeft een massale asset deflatie gekomen en er is meer van hetzelfde op komst.