Zo'n 'melt-up' is eigenlijk het omgekeerde van een crash, het wil eigenlijk zeggen dat de beurskoersen naar boven spuiten. Het optimisme van Bergman is opmerkelijk, want heel wat analisten gaan uit van een forse correctie.

Het advies dat Bergman aan zijn klanten geeft, is dan ook duidelijk: koop aandelen, koop aandelen en koop nog eens aandelen. Veel beleggers zitten momenteel met hun geld op de verkeerde plaatsen.

De tijd om obligaties - bedrijfsobligaties en staatsobligaties - te kopen is voorbij, daar was vorig jaar het geschikte moment voor. De Baby Boomers zijn nog steeds pessimistisch en mijden aandelen vanwege het slechte nieuws dat ze vernemen. Valt dit nieuws weg, dan kunnen de koersen naar omhoog spuiten.

Zo'n 'melt-up' is eigenlijk het omgekeerde van een crash, het wil eigenlijk zeggen dat de beurskoersen naar boven spuiten. Het optimisme van Bergman is opmerkelijk, want heel wat analisten gaan uit van een forse correctie. Het advies dat Bergman aan zijn klanten geeft, is dan ook duidelijk: koop aandelen, koop aandelen en koop nog eens aandelen. Veel beleggers zitten momenteel met hun geld op de verkeerde plaatsen. De tijd om obligaties - bedrijfsobligaties en staatsobligaties - te kopen is voorbij, daar was vorig jaar het geschikte moment voor. De Baby Boomers zijn nog steeds pessimistisch en mijden aandelen vanwege het slechte nieuws dat ze vernemen. Valt dit nieuws weg, dan kunnen de koersen naar omhoog spuiten.