Met het oog op continue verbeteringen heeft ook de eigen organisatie bijgeschaafd om veerkrachtig te blijven en om klaar te staan voor de toekomst.

Melexis heeft van de voorbije marktslapte gebruik gemaakt om een doorgedreven reorganisatie af te ronden. Hierdoor werden voornamelijk de business creation groepen (verkoop, product marketing en O&O) aangepast.

Tijdens de eerste jaarhelft van 2009 werd de globale personeelsvermindering, zoals aangekondigd in het persbericht van januari 2009, in alle vestigingen, met uitzondering van Erfurt, afgerond.

Met het oog op continue verbeteringen heeft ook de eigen organisatie bijgeschaafd om veerkrachtig te blijven en om klaar te staan voor de toekomst. Melexis heeft van de voorbije marktslapte gebruik gemaakt om een doorgedreven reorganisatie af te ronden. Hierdoor werden voornamelijk de business creation groepen (verkoop, product marketing en O&O) aangepast. Tijdens de eerste jaarhelft van 2009 werd de globale personeelsvermindering, zoals aangekondigd in het persbericht van januari 2009, in alle vestigingen, met uitzondering van Erfurt, afgerond.