Melexis zet de groei in automotive onverminderd verder, zo merkte het analistenteam van ING op. De resultaten lagen in lijn van de verwachtingen verder, terwijl de guidance voor het volledige boekjaar werd opgetrokken. Als toetje werd bovendien ook nog eens het dividend opgetrokken.

Vooral groei in Azië

Melexis signaleerde een stabiele vraag in Europa, gekoppeld aan groei in Azië in haar core automotive franchise business. ING merkt op dat dezelfde evolutie ook merkbaar was in de automotive business van Infineon. Uiteindelijk kwam de omzet iets boven de consensus uit.

Naar eigen zeggen zijn er voorlopig nog geen signalen zichtbaar die zouden kunnen wijzen op een afbrokkeling in de vraag. Op basis van de cijfers en van de verhoogde guidance heeft ING nog steeds een koopadvies voor het aandeel Melexis en een koersdoel van 16 euro.

Melexis zet de groei in automotive onverminderd verder, zo merkte het analistenteam van ING op. De resultaten lagen in lijn van de verwachtingen verder, terwijl de guidance voor het volledige boekjaar werd opgetrokken. Als toetje werd bovendien ook nog eens het dividend opgetrokken.Vooral groei in Azië Melexis signaleerde een stabiele vraag in Europa, gekoppeld aan groei in Azië in haar core automotive franchise business. ING merkt op dat dezelfde evolutie ook merkbaar was in de automotive business van Infineon. Uiteindelijk kwam de omzet iets boven de consensus uit. Naar eigen zeggen zijn er voorlopig nog geen signalen zichtbaar die zouden kunnen wijzen op een afbrokkeling in de vraag. Op basis van de cijfers en van de verhoogde guidance heeft ING nog steeds een koopadvies voor het aandeel Melexis en een koersdoel van 16 euro.