"Ons magnetische sensoren portfolio bleef uitblinken als onze belangrijkste groeimotor. Tweede in rij waren onze sensor interfaces. Ook motor control drivers wonnen verder terrein.

De verkoop aan klanten uit de automobielsector bedroeg 89% van de totale omzet, tegenover 87% in het eerste kwartaal van het afgelopen jaar. De verkoop aan de automobielsector noteerde een erg sterke stijging van 24%. Daarenboven zijn we ook tevreden met de 7% groei jaar op jaar in onze verkoop buiten de automobielsector.

Het ASSP gedeelte van de omzet bedroeg 56%, waardoor het op ongeveer hetzelfde niveau bleef als het afgelopen kwartaal.

Onze klanten lijken positief tegen 2014 aan te kijken. Wereldwijde markten lijken klaar om verder te groeien. Onze goede resultaten in het eerste kwartaal en de solide toestand van ons orderboek bood ons comfort om de vooruitzichten voor het jaar te verhogen."

"Ons magnetische sensoren portfolio bleef uitblinken als onze belangrijkste groeimotor. Tweede in rij waren onze sensor interfaces. Ook motor control drivers wonnen verder terrein. De verkoop aan klanten uit de automobielsector bedroeg 89% van de totale omzet, tegenover 87% in het eerste kwartaal van het afgelopen jaar. De verkoop aan de automobielsector noteerde een erg sterke stijging van 24%. Daarenboven zijn we ook tevreden met de 7% groei jaar op jaar in onze verkoop buiten de automobielsector. Het ASSP gedeelte van de omzet bedroeg 56%, waardoor het op ongeveer hetzelfde niveau bleef als het afgelopen kwartaal. Onze klanten lijken positief tegen 2014 aan te kijken. Wereldwijde markten lijken klaar om verder te groeien. Onze goede resultaten in het eerste kwartaal en de solide toestand van ons orderboek bood ons comfort om de vooruitzichten voor het jaar te verhogen."