Stilaan komt ook in Europa het resultatenseizoen op gang, vanmorgen maakte Melexis beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. Het aandeel was dan ook de ster van de dag op de Brusselse beurs, met een winst van bijna 10%.

Françoise Chombar, CEO van Melexis, had nog volgende commentaar op de cijfers die het bedrijf gisterenmorgen bekendmaakte:

"Melexis behaalde een omzetgroei van 22% jaar op jaar, dit terwijl een eerste kwartaal gewoonlijk gekenmerkt wordt door seizoensgebonden effecten zoals de globale impact van de jaarlijkse neerwaartse prijsaanpassingen en de vertraging tijdens het Chinese Nieuwjaar wat een regionale impact met zich meebrengt."

Stilaan komt ook in Europa het resultatenseizoen op gang, vanmorgen maakte Melexis beter dan verwachte kwartaalcijfers bekend. Het aandeel was dan ook de ster van de dag op de Brusselse beurs, met een winst van bijna 10%. Françoise Chombar, CEO van Melexis, had nog volgende commentaar op de cijfers die het bedrijf gisterenmorgen bekendmaakte: "Melexis behaalde een omzetgroei van 22% jaar op jaar, dit terwijl een eerste kwartaal gewoonlijk gekenmerkt wordt door seizoensgebonden effecten zoals de globale impact van de jaarlijkse neerwaartse prijsaanpassingen en de vertraging tijdens het Chinese Nieuwjaar wat een regionale impact met zich meebrengt."