Melexis nam dit bedrijf over in 2004. De werking van de Triaxis®-positiesensoren is uniek en de sensoren worden sterk gewaardeerd als een uitstekende oplossing in het domein van de hoekmeting.

De Triaxis®-producten werden ontwikkeld op basis van Melexis-technologie die het volledige eigendom is van het bedrijf. Melexis is ervan overtuigd dat er zal worden vastgesteld dat er geen inbreuk werd gepleegd op het AMS-octrooi en dat de aanspraken op basis van dit octrooi ongeldig zijn.

Melexis zal zichzelf en de Triaxis®-producten krachtig verdedigen in het belang van de klanten en aandeelhouders. Triaxis® is een geregistreerd handelsmerk van Melexis.

Melexis nam dit bedrijf over in 2004. De werking van de Triaxis®-positiesensoren is uniek en de sensoren worden sterk gewaardeerd als een uitstekende oplossing in het domein van de hoekmeting.De Triaxis®-producten werden ontwikkeld op basis van Melexis-technologie die het volledige eigendom is van het bedrijf. Melexis is ervan overtuigd dat er zal worden vastgesteld dat er geen inbreuk werd gepleegd op het AMS-octrooi en dat de aanspraken op basis van dit octrooi ongeldig zijn. Melexis zal zichzelf en de Triaxis®-producten krachtig verdedigen in het belang van de klanten en aandeelhouders. Triaxis® is een geregistreerd handelsmerk van Melexis.