De analisten van de bank vrezen dat in de voorbije weken de toestand zodanig is verslechterd dat Melexis een zeer zwak vierde kwartaal zal kennen met een geschatte omzet- en winstdaling van resp. 25 en 50%.

Zelf gaf het management geen vooruitzichten. De visibiliteit voor 2009 is nihil en het is een bijzonder moeilijke oefening om de omzet en winst voor 2009 correct in te schatten, maar SG Private Banking gaat uit van een verdere omzet- en winstdaling van resp. 16 en 28%.

De analisten van de bank geloven nog steeds sterk in het langetermijngroeipotentieel van Melexis, maar denken dat er zich interessantere koopopportuniteiten zullen voordoen.

Ze verlagen hun advies van kopen naar houden. Het aandeel verdwijnt uit de Stocks to Buy van SG Private Banking

De analisten van de bank vrezen dat in de voorbije weken de toestand zodanig is verslechterd dat Melexis een zeer zwak vierde kwartaal zal kennen met een geschatte omzet- en winstdaling van resp. 25 en 50%. Zelf gaf het management geen vooruitzichten. De visibiliteit voor 2009 is nihil en het is een bijzonder moeilijke oefening om de omzet en winst voor 2009 correct in te schatten, maar SG Private Banking gaat uit van een verdere omzet- en winstdaling van resp. 16 en 28%. De analisten van de bank geloven nog steeds sterk in het langetermijngroeipotentieel van Melexis, maar denken dat er zich interessantere koopopportuniteiten zullen voordoen. Ze verlagen hun advies van kopen naar houden. Het aandeel verdwijnt uit de Stocks to Buy van SG Private Banking