Inmiddels hebben al enkele Belgische bedrijven de kwartaalcijfers bekendgemaakt. Euronav was gisterenavond al aan de beurt, zodat de beleggers vandaag de kans kregen om te reageren op de cijfers. De resultaten werden goed onthaald, de koers sloot 4% hoger af.

Vanmorgen waren er dan de resultaten van Melexis die eveneens ruimschoots aan de verwachtingen voldeden. Bovendien kijkt dit bedrijf ook vol vertrouwen naar de toekomst. De koers van Melexis schoot in reactie op de cijfers eveneens met meer dan 4% naar omhoog.

Inmiddels hebben al enkele Belgische bedrijven de kwartaalcijfers bekendgemaakt. Euronav was gisterenavond al aan de beurt, zodat de beleggers vandaag de kans kregen om te reageren op de cijfers. De resultaten werden goed onthaald, de koers sloot 4% hoger af. Vanmorgen waren er dan de resultaten van Melexis die eveneens ruimschoots aan de verwachtingen voldeden. Bovendien kijkt dit bedrijf ook vol vertrouwen naar de toekomst. De koers van Melexis schoot in reactie op de cijfers eveneens met meer dan 4% naar omhoog.