Aanjagers zijn de gepubliceerde kwartaalresultaten van afgelopen week. Deze waren in de volle breedte bijzonder sterk.

Dat schept hoge verwachtingen voor de komende week. Het aantal ondernemingen dat dan met kwartaalresultaten komt, verdubbelt ten opzichte van vorige week.

Aanhoudend goede cijfers kunnen de huidige stijging van een fundament voorzien. De aarzeling in de markt beperkt zich tot de financiële sector.

Beleggers komen volgens ABN Amro tot het oordeel 'too good to be true'. In een jaar tijd draait het beeld van omvallen en staatssteun naar spectaculaire winstgroei en recordbonussen voor zakenbankiers.

Aanjagers zijn de gepubliceerde kwartaalresultaten van afgelopen week. Deze waren in de volle breedte bijzonder sterk. Dat schept hoge verwachtingen voor de komende week. Het aantal ondernemingen dat dan met kwartaalresultaten komt, verdubbelt ten opzichte van vorige week. Aanhoudend goede cijfers kunnen de huidige stijging van een fundament voorzien. De aarzeling in de markt beperkt zich tot de financiële sector. Beleggers komen volgens ABN Amro tot het oordeel 'too good to be true'. In een jaar tijd draait het beeld van omvallen en staatssteun naar spectaculaire winstgroei en recordbonussen voor zakenbankiers.