Met name president Barack Obama heeft goede hoop dat er uiteindelijk een overeenkomst met het Congres over de fiscale klip kan worden bereikt.

Hoe die er zal moeten uitzien, is vooralsnog onduidelijk. Blijft een overeenkomst te lang uit, dan lijkt een correctie op de beurzen onvermijdelijk.

Het sentiment wordt nog eens extra versterkt door de meevallende resultaten die binnenhuisinrichter Lowe's vanmiddag bekendmaakte, de koers van dit aandeel noteert fors hoger.

Ook Tyson Foods verraste in aangename zin met de cijfers en kan eveneens met een hogere koers uitpakken.

Met name president Barack Obama heeft goede hoop dat er uiteindelijk een overeenkomst met het Congres over de fiscale klip kan worden bereikt. Hoe die er zal moeten uitzien, is vooralsnog onduidelijk. Blijft een overeenkomst te lang uit, dan lijkt een correctie op de beurzen onvermijdelijk. Het sentiment wordt nog eens extra versterkt door de meevallende resultaten die binnenhuisinrichter Lowe's vanmiddag bekendmaakte, de koers van dit aandeel noteert fors hoger. Ook Tyson Foods verraste in aangename zin met de cijfers en kan eveneens met een hogere koers uitpakken.