Euro veert op tot boven het niveau van 1,215 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro in het herstel, vanuit een duidelijk oververkochte situatie. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2156 dollar betaald, of ruim driekwart procent meer dan het slot van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,406%, of fracties boven het slotniveau van dinsdag.

Olie en goud weer wat duurder

Voor een troy ounce goud werd 1603,60 dollar betaald, of bijna 30 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd driekwart dollar duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 91 dollar betaald, of een bijna één procent meer ten opzichte van het slot van gisteren.

Euro veert op tot boven het niveau van 1,215 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro in het herstel, vanuit een duidelijk oververkochte situatie. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2156 dollar betaald, of ruim driekwart procent meer dan het slot van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,406%, of fracties boven het slotniveau van dinsdag. Olie en goud weer wat duurder Voor een troy ounce goud werd 1603,60 dollar betaald, of bijna 30 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd driekwart dollar duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 91 dollar betaald, of een bijna één procent meer ten opzichte van het slot van gisteren.