Maandag wordt het opnieuw 'business as usual'. Het resultatenseizoen is inmiddels ook in Europa aardig opgeschoten. Er staan nogal wat bedrijfsagenda op de agenda, maar in de volgende dagen en weken zal de stroom kwartaalcijfers geleidelijk aan opdrogen.

De Europese beurzen zijn vandaag afwachtend geopend, zonder dat er per saldo een duidelijke richting zichtbaar is. Alle aandacht gaat uit naar de meeting van G-7, de meeting van de zeven grootste geïndustrialiseerde landen waar vooral de wereldeconomie op de agenda zal staan. ArcelorMittal maakte vanmorgen meevallende cijfers bekend, de koers opende 6% hoger.

Maandag wordt het opnieuw 'business as usual'. Het resultatenseizoen is inmiddels ook in Europa aardig opgeschoten. Er staan nogal wat bedrijfsagenda op de agenda, maar in de volgende dagen en weken zal de stroom kwartaalcijfers geleidelijk aan opdrogen. De Europese beurzen zijn vandaag afwachtend geopend, zonder dat er per saldo een duidelijke richting zichtbaar is. Alle aandacht gaat uit naar de meeting van G-7, de meeting van de zeven grootste geïndustrialiseerde landen waar vooral de wereldeconomie op de agenda zal staan. ArcelorMittal maakte vanmorgen meevallende cijfers bekend, de koers opende 6% hoger.