De Nikkei boekt in Tokio een winst van meer dan 150 punten, of ruim anderhalf procent. Daarmee baant de index zich verder een weg richting 10.500 punten. De Nikkei bevindt zich nu op het hoogste punt voor de afgelopen 10 maanden.

Het sentiment wordt in Japan positief beïnvloed door de publicatie van meevallende bedrijfsresultaten. Ook de beurs van Hong Kong doet het goed, maar die van Singapore doet het toch liever kalmpjesaan. De Straits Times Index beperkt de winst tot iets meer dan een half procent.

De Nikkei boekt in Tokio een winst van meer dan 150 punten, of ruim anderhalf procent. Daarmee baant de index zich verder een weg richting 10.500 punten. De Nikkei bevindt zich nu op het hoogste punt voor de afgelopen 10 maanden. Het sentiment wordt in Japan positief beïnvloed door de publicatie van meevallende bedrijfsresultaten. Ook de beurs van Hong Kong doet het goed, maar die van Singapore doet het toch liever kalmpjesaan. De Straits Times Index beperkt de winst tot iets meer dan een half procent.