Na het sluiten van de beurs maakte Apple de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en de gepubliceerde cijfers vielen zeker niet tegen. De vrees voor een tegenvaller werd dus niet bewaarheid, met als gevolg dat de koers van Apple in de nabeurshandel mag stijgen.

Toch zijn de problemen voor Apple nog niet opgelost. De markt voor smartphones lijkt het saturatiepunt bereikt te hebben, veel ruimte voor sterke groei lijkt er niet meer te zijn. Niet alleen Apple ondervindt daar hinder van, maar ook concurrenten als Blackberry en Samsung.

Na het sluiten van de beurs maakte Apple de resultaten over het voorbije kwartaal bekend en de gepubliceerde cijfers vielen zeker niet tegen. De vrees voor een tegenvaller werd dus niet bewaarheid, met als gevolg dat de koers van Apple in de nabeurshandel mag stijgen. Toch zijn de problemen voor Apple nog niet opgelost. De markt voor smartphones lijkt het saturatiepunt bereikt te hebben, veel ruimte voor sterke groei lijkt er niet meer te zijn. Niet alleen Apple ondervindt daar hinder van, maar ook concurrenten als Blackberry en Samsung.