De reactie van de beleggers bleef echter relatief beperkt, wat sommige analisten toch de wenkbrauwen deed fronsen. Er dient echter rekening te houden met het feit dat heel wat goed nieuws al in de koersen verrekend zat.

Dat betekent dat de cijfers al erg goed moeten zijn om de koersen hogerop te tillen. Intel gaf gisterenavond een voorbeeld van hoe het wel moet. De grootste chipproducent in de wereld noteert in de nabeurshandel ruim 7% in de plus.

Vandaag krijgen we op Wall Street een halve rustdag, met eigenlijk alleen de cijfers van Abbott Laboratories, Gannett en Xilinx die de moeite van het vermelden waard zijn.

Vanaf morgen gaat de stroom echter definitief rollen. De kwaliteit van de bedrijfsresultaten kan van doorslaggevend belang zijn voor de verdere koersevolutie op Wall Street.

De reactie van de beleggers bleef echter relatief beperkt, wat sommige analisten toch de wenkbrauwen deed fronsen. Er dient echter rekening te houden met het feit dat heel wat goed nieuws al in de koersen verrekend zat. Dat betekent dat de cijfers al erg goed moeten zijn om de koersen hogerop te tillen. Intel gaf gisterenavond een voorbeeld van hoe het wel moet. De grootste chipproducent in de wereld noteert in de nabeurshandel ruim 7% in de plus. Vandaag krijgen we op Wall Street een halve rustdag, met eigenlijk alleen de cijfers van Abbott Laboratories, Gannett en Xilinx die de moeite van het vermelden waard zijn. Vanaf morgen gaat de stroom echter definitief rollen. De kwaliteit van de bedrijfsresultaten kan van doorslaggevend belang zijn voor de verdere koersevolutie op Wall Street.