Befimmo en Belgacom waren nochtans twee opvallende dalers binnen de index. Bekaert, GdF Suez en Delta Lloyd waren anderzijds de sterkste dalers binnen de index. Op de valutamarkten zet de euro zijn opmars verder, zij dat de winst relatief beperkt bleef.

Op Europees vlak waren er eveneens nogal wat bedrijfsresultaten, waarmee onder andere L'Oréal en SAP in positieve zin wist te overtuigen. De mijngroepen deden het eveneens goed, wat onder andere te maken had met een bod dat op ENRC wordt uitgebracht.

Befimmo en Belgacom waren nochtans twee opvallende dalers binnen de index. Bekaert, GdF Suez en Delta Lloyd waren anderzijds de sterkste dalers binnen de index. Op de valutamarkten zet de euro zijn opmars verder, zij dat de winst relatief beperkt bleef. Op Europees vlak waren er eveneens nogal wat bedrijfsresultaten, waarmee onder andere L'Oréal en SAP in positieve zin wist te overtuigen. De mijngroepen deden het eveneens goed, wat onder andere te maken had met een bod dat op ENRC wordt uitgebracht.