ThromboGenics, traditioneel een zeer volatiel aandeel, was de sterkste stijger binnen de index. Ook de financials KBC en Ageas maakten een goede beurt. Aan de andere kant van het spectrum vinden we Solvay, dat op de resultaten bijna 2% lager sloot.

De Duitse ZEW index, die wordt geacht een beeld te geven van de evolutie van de Duitse economie in de komende zes maanden, steeg minder snel dan verwacht, wat aangeeft dat de Duitse de toekomst met minder vertrouwen tegemoet zien. Daar stonden echter meevallende resultaten van onder andere EADS tegenover.

ThromboGenics, traditioneel een zeer volatiel aandeel, was de sterkste stijger binnen de index. Ook de financials KBC en Ageas maakten een goede beurt. Aan de andere kant van het spectrum vinden we Solvay, dat op de resultaten bijna 2% lager sloot. De Duitse ZEW index, die wordt geacht een beeld te geven van de evolutie van de Duitse economie in de komende zes maanden, steeg minder snel dan verwacht, wat aangeeft dat de Duitse de toekomst met minder vertrouwen tegemoet zien. Daar stonden echter meevallende resultaten van onder andere EADS tegenover.