Greg Gibbs, currency strateeg bij Royal Bank of Scotland Group Plc in Sidney, merkt op dat de euro momenteel als anti-dollar munt functioneert. De Europese Centrale Bank is namelijk de enige centrale bank die niet over quantitative easing praat.

G-20 herhaalde in haar slotverklaring nogmaals de wens om "competitive devaluation", zeg maar het laten verzwakken van valuta's voor het bereiken van competitieve voordelen, te voorkomen.

De deelnemers op de markten bevestigden echter wel nogmaals hun vertrouwen in de financiële markten. Daarnaast werd ook de vrome wens uitgesproken om de tekorten op de lopende rekeningen op een aanvaard niveau te houden.

Greg Gibbs, currency strateeg bij Royal Bank of Scotland Group Plc in Sidney, merkt op dat de euro momenteel als anti-dollar munt functioneert. De Europese Centrale Bank is namelijk de enige centrale bank die niet over quantitative easing praat. G-20 herhaalde in haar slotverklaring nogmaals de wens om "competitive devaluation", zeg maar het laten verzwakken van valuta's voor het bereiken van competitieve voordelen, te voorkomen. De deelnemers op de markten bevestigden echter wel nogmaals hun vertrouwen in de financiële markten. Daarnaast werd ook de vrome wens uitgesproken om de tekorten op de lopende rekeningen op een aanvaard niveau te houden.