De meeste van die banken gaan proberen om een kapitaalverhoging door te voeren. Zo willen ze voorkomen dat ze nog verder in staatshanden komen.

Bank of America, dat 33,90 miljard dollar moet ophalen, wil 1,25 miljard nieuwe aandelen uitgeven plus nog eens bestaande preferente aandelen omzetten in gewone aandelen.

Citigroup is eveneens van plan om preferente aandelen om te zetten in gewone aandelen. Ook Citigroup moet op basis van de resultaten van de stress test de kapitaalbasis versterken.

Wells Fargo is van plan om 6 miljard dollar aan gewone nieuwe aandelen te plaatsen, deze bank heeft 13,70 miljard dollar nodig. Morgan Stanley wil 2 miljard dollar aan nieuwe aandelen verkopen.

Ook een kleinere bank als Regions Financial geeft de voorkeur aan een kapitaalverhoging, die in dit geval 2,50 miljard dollar moet opbrengen.

De meeste van die banken gaan proberen om een kapitaalverhoging door te voeren. Zo willen ze voorkomen dat ze nog verder in staatshanden komen. Bank of America, dat 33,90 miljard dollar moet ophalen, wil 1,25 miljard nieuwe aandelen uitgeven plus nog eens bestaande preferente aandelen omzetten in gewone aandelen. Citigroup is eveneens van plan om preferente aandelen om te zetten in gewone aandelen. Ook Citigroup moet op basis van de resultaten van de stress test de kapitaalbasis versterken. Wells Fargo is van plan om 6 miljard dollar aan gewone nieuwe aandelen te plaatsen, deze bank heeft 13,70 miljard dollar nodig. Morgan Stanley wil 2 miljard dollar aan nieuwe aandelen verkopen.Ook een kleinere bank als Regions Financial geeft de voorkeur aan een kapitaalverhoging, die in dit geval 2,50 miljard dollar moet opbrengen.