Dat blijkt uit een onderzoek gevoerd door Bloomberg bij 1408 beleggers, analisten en traders. 41% van de ondervraagden is echter nog niet overtuigd en verwacht dat er meer problemen op komst zijn.

Uzi Zimmerman, medewerker van het Bloomberg Global Poll en managing member bij Ventura Capital Management, is van mening dat er toch alleszins van een zekere stabilisatie sprake is.

Bovendien ondersteunen de groeimarkten in Azië en Latijns-Amerika het wereldwijde economische herstel. Gevaarpunten blijven vooral de begrotingstekorten, zo blijkt. Het aantal ondervraagden dat denkt dat Ierland failliet zal gaan, is verdubbeld tot 47%.

Dat blijkt uit een onderzoek gevoerd door Bloomberg bij 1408 beleggers, analisten en traders. 41% van de ondervraagden is echter nog niet overtuigd en verwacht dat er meer problemen op komst zijn. Uzi Zimmerman, medewerker van het Bloomberg Global Poll en managing member bij Ventura Capital Management, is van mening dat er toch alleszins van een zekere stabilisatie sprake is. Bovendien ondersteunen de groeimarkten in Azië en Latijns-Amerika het wereldwijde economische herstel. Gevaarpunten blijven vooral de begrotingstekorten, zo blijkt. Het aantal ondervraagden dat denkt dat Ierland failliet zal gaan, is verdubbeld tot 47%.