Dat is alleszins het advies dat wordt gegeven door Jeff Kilburg, CEO en stichter van KKM Financial. Volgens Kilburg ligt de zaak heel eenvoudig, goud is zijn statuut van veilige vluchthaven kwijtgespeeld. Hegde fund managers bouwen hun posities in goud dan ook in een ongezien tempo af.

Insiders spreken in dat verband van de "Big Data Download". Het heeft weinig zin om tegen de trend in toch goud te kopen, want ondanks de rapporten over een sterke vraag naar fysiek goud in India en China slaagt de goudprijs er maar niet meer in om een vuist te maken.

Dat is alleszins het advies dat wordt gegeven door Jeff Kilburg, CEO en stichter van KKM Financial. Volgens Kilburg ligt de zaak heel eenvoudig, goud is zijn statuut van veilige vluchthaven kwijtgespeeld. Hegde fund managers bouwen hun posities in goud dan ook in een ongezien tempo af. Insiders spreken in dat verband van de "Big Data Download". Het heeft weinig zin om tegen de trend in toch goud te kopen, want ondanks de rapporten over een sterke vraag naar fysiek goud in India en China slaagt de goudprijs er maar niet meer in om een vuist te maken.