De voorgestelde transactie is onderworpen aan de gangbare informatie- en consultatieprocedures met werknemersvertegenwoordigingen in de betrokken landen en aan de antitrust goedkeuring van de toepasselijke autoriteiten.

Op 17 september 2013, hebben Ineos en Solvay hun toelatingsaanvraag ingediend bij de Europese Commissie.

Gezien de vergevorderde status van de onderhandelingen, heeft Solvay besloten de activiteiten die voorzien zijn om aan de beoogde jointventure te worden bijgedragen, te beschouwen als "Activa beschikbaar voor verkoop" en "Afgesplitste activiteiten" vanaf het derde kwartaal van 2013.

De voorgestelde transactie is onderworpen aan de gangbare informatie- en consultatieprocedures met werknemersvertegenwoordigingen in de betrokken landen en aan de antitrust goedkeuring van de toepasselijke autoriteiten. Op 17 september 2013, hebben Ineos en Solvay hun toelatingsaanvraag ingediend bij de Europese Commissie. Gezien de vergevorderde status van de onderhandelingen, heeft Solvay besloten de activiteiten die voorzien zijn om aan de beoogde jointventure te worden bijgedragen, te beschouwen als "Activa beschikbaar voor verkoop" en "Afgesplitste activiteiten" vanaf het derde kwartaal van 2013.