De integratie zal de directe kredietverlening aan het bedrijfsleven door de groep bevorderen. Het bedrijf gaat zich terugtrekken uit 10 van de in totaal 48 landen waarin het nu actief is.

Ongeveer 10 - 15 van de bedrijfsonderdelen worden afgestoten in de komende drie tot vijf jaar, resulterend in Eur 6 -8 mrd opbrengsten. Theodoor Gilissen Bankiers beoordeelt de aangekondigde maatregelen als positief voor de groep.

De rating blijft Hold in afwachting van verdere duidelijkheid over de balanswaardering en de voorzieningen voor slechte bedrijfskredieten samenhangend met de huidige fase van de economie.

De integratie zal de directe kredietverlening aan het bedrijfsleven door de groep bevorderen. Het bedrijf gaat zich terugtrekken uit 10 van de in totaal 48 landen waarin het nu actief is. Ongeveer 10 - 15 van de bedrijfsonderdelen worden afgestoten in de komende drie tot vijf jaar, resulterend in Eur 6 -8 mrd opbrengsten. Theodoor Gilissen Bankiers beoordeelt de aangekondigde maatregelen als positief voor de groep. De rating blijft Hold in afwachting van verdere duidelijkheid over de balanswaardering en de voorzieningen voor slechte bedrijfskredieten samenhangend met de huidige fase van de economie.