Miljoenen Amerikanen worden geconfronteerd met de situatie dat hun persoonlijke situatie er alleen maar op verslechterd is onder de huidige president. Ze hebben bovendien de indruk dat de overheid hen niet de waarheid vertelt en sommige dingen bewust achterhoudt.

Volgens een onderzoek uitgevoerd door Real Clear Politics blijkt dat ongeveer 68% van de Amerikanen met een zekere vorm van pessimisme naar de toekomst kijkt, tegenover slechts 23,50% optimisten. Blijkbaar dreigt de American Dream een verloren droom te worden.

Miljoenen Amerikanen worden geconfronteerd met de situatie dat hun persoonlijke situatie er alleen maar op verslechterd is onder de huidige president. Ze hebben bovendien de indruk dat de overheid hen niet de waarheid vertelt en sommige dingen bewust achterhoudt. Volgens een onderzoek uitgevoerd door Real Clear Politics blijkt dat ongeveer 68% van de Amerikanen met een zekere vorm van pessimisme naar de toekomst kijkt, tegenover slechts 23,50% optimisten. Blijkbaar dreigt de American Dream een verloren droom te worden.