Hij vreest dat er lange onderhandelingen noodzakelijk zullen zijn om de financiële problemen van zijn stad op te lossen. Nochtans wordt de afloop van die onderhandelingen belangrijker dan ooit tevoren, want er moet hoe dan ook een procedent worden gesteld.

De oplossing die voor Detroit wordt uitgewerkt, kan later als blauwdruk voor andere Amerikaanse steden dienen. De federale overheid heeft al verklaard Detroit geen reddingsgordel te kunnen toewerpen, maar volgens Bing zal ingrijpen van die overheid nochtans noodzakelijk zijn.

Hij vreest dat er lange onderhandelingen noodzakelijk zullen zijn om de financiële problemen van zijn stad op te lossen. Nochtans wordt de afloop van die onderhandelingen belangrijker dan ooit tevoren, want er moet hoe dan ook een procedent worden gesteld. De oplossing die voor Detroit wordt uitgewerkt, kan later als blauwdruk voor andere Amerikaanse steden dienen. De federale overheid heeft al verklaard Detroit geen reddingsgordel te kunnen toewerpen, maar volgens Bing zal ingrijpen van die overheid nochtans noodzakelijk zijn.