Er werd een rondje paniekvoetbal gespeeld, waardoor meteen duidelijk is geworden dat niemand nog goed weet wat er nu te gebeuren staat.

Peter Morici, professor aan de Smith School of Business van de University of Maryland, is van mening dat het einde van het lijden bijlange na nog niet in zicht is.

Meer Cyprussen en meer bankfalingen zijn op komst en die zullen stuk voor stuk voor heel wat beroering zorgen.

Uiteindelijk zal de situatie zo ontaarden dat het lot van de euro zelf op losse schroeven komt te staan en dat hoeft volgens Morici niet eens zo'n slechte zaak te zijn.

De meeste Zuid-Europese landen zullen jarenlang moeten leven met een werkloosheidsgraad van 20% of meer. Voor deze landen uit de periferie kan de euro bezwaarlijk een zegen worden genoemd.

Er werd een rondje paniekvoetbal gespeeld, waardoor meteen duidelijk is geworden dat niemand nog goed weet wat er nu te gebeuren staat. Peter Morici, professor aan de Smith School of Business van de University of Maryland, is van mening dat het einde van het lijden bijlange na nog niet in zicht is. Meer Cyprussen en meer bankfalingen zijn op komst en die zullen stuk voor stuk voor heel wat beroering zorgen. Uiteindelijk zal de situatie zo ontaarden dat het lot van de euro zelf op losse schroeven komt te staan en dat hoeft volgens Morici niet eens zo'n slechte zaak te zijn. De meeste Zuid-Europese landen zullen jarenlang moeten leven met een werkloosheidsgraad van 20% of meer. Voor deze landen uit de periferie kan de euro bezwaarlijk een zegen worden genoemd.