Met de nieuwe beursintroducties is een bedrag van minstens 1,10 miljard dollar gemoeid. De komst van nieuwe bedrijven naar de beurs wordt bevestigd door het succes van voorgangers als Vera Bradley Inc. en TAL Education Group.

First Wind Holdings Inc., zoals de naam al laat vermoeden actief in de sector van windenergie, is de grootste van de nieuwkomers. Daarnaast wordt het meest stijgingspotentieel toegedicht aan de Chinese online retailer Mecox Lane Ltd en het in Hong Kong als groentenproducent actieve Le Gaga Holdings Ltd.

In totaal komen er deze week zes Amerikaanse bedrijven naar de beurs. Josef Schuster, stichter van IPOX Capital Management LLC, bevestigt dat de IPO-markt erg sterk blijft. Hij verwacht in de komende weken en maanden nog meer beursintroducties.

Met de nieuwe beursintroducties is een bedrag van minstens 1,10 miljard dollar gemoeid. De komst van nieuwe bedrijven naar de beurs wordt bevestigd door het succes van voorgangers als Vera Bradley Inc. en TAL Education Group. First Wind Holdings Inc., zoals de naam al laat vermoeden actief in de sector van windenergie, is de grootste van de nieuwkomers. Daarnaast wordt het meest stijgingspotentieel toegedicht aan de Chinese online retailer Mecox Lane Ltd en het in Hong Kong als groentenproducent actieve Le Gaga Holdings Ltd. In totaal komen er deze week zes Amerikaanse bedrijven naar de beurs. Josef Schuster, stichter van IPOX Capital Management LLC, bevestigt dat de IPO-markt erg sterk blijft. Hij verwacht in de komende weken en maanden nog meer beursintroducties.