Beide kernproductgroepen zorgden de afgelopen jaren voor dalende omzetten bij 's werelds grootste bedrijf in medische technologie.

ABN Amro verhoogt de ramingen voor de intrinsieke waarde van het aandeel naar USD 60 van USD 48. De bank verlaagt de verwachting voor de cost of equity naar 8% van 10%. Het bedrijf overlegt een consistente kasstroom en is goed bestand tegen systeemrisico's.

Volgend jaar worden nieuwe producten gelanceerd en laat ook de kasstroom een verbetering zien. Ook daardoor verbetert de reële waarde van het aandeel. De komende jaren zal Medtronic de vruchten gaan plukken van innovaties en investeringen in technologieën.

Met een nieuwe generatie apparaten in aankomst, zoals de Advisa MRI-safe pacemaker, Evera ICD en Viva CRT-D producten, kan Medtronic in de Verenigde Staten aan marktaandeel winnen.

Het is goed om te zien dat de interne innovaties voor de eerste omzetstijging bij ICD in 12 kwartalen hebben gezorgd.

De resultaten voor het volledige fiscale jaar van Medtronic komen min of meer overeen met de onderkant van de voorspellingen. De brutomarge was licht lager dan verwacht. ABN Amro heeft een koopadvies.

Beide kernproductgroepen zorgden de afgelopen jaren voor dalende omzetten bij 's werelds grootste bedrijf in medische technologie. ABN Amro verhoogt de ramingen voor de intrinsieke waarde van het aandeel naar USD 60 van USD 48. De bank verlaagt de verwachting voor de cost of equity naar 8% van 10%. Het bedrijf overlegt een consistente kasstroom en is goed bestand tegen systeemrisico's. Volgend jaar worden nieuwe producten gelanceerd en laat ook de kasstroom een verbetering zien. Ook daardoor verbetert de reële waarde van het aandeel. De komende jaren zal Medtronic de vruchten gaan plukken van innovaties en investeringen in technologieën. Met een nieuwe generatie apparaten in aankomst, zoals de Advisa MRI-safe pacemaker, Evera ICD en Viva CRT-D producten, kan Medtronic in de Verenigde Staten aan marktaandeel winnen. Het is goed om te zien dat de interne innovaties voor de eerste omzetstijging bij ICD in 12 kwartalen hebben gezorgd. De resultaten voor het volledige fiscale jaar van Medtronic komen min of meer overeen met de onderkant van de voorspellingen. De brutomarge was licht lager dan verwacht. ABN Amro heeft een koopadvies.