Niemand minder dan de Chief Investment Officer van General Re-New England Asset Management, een directe medewerker van Warren Buffett, ziet de toekomst maar somber in. Hij klaagt namelijk de puinhoop veroorzaakt door de Amerikaanse centrale bank aan.

Gilbert spreekt van een nieuwe fase van irrationeel overdrijven en van een zeepbel die door de FED werd geblazen. De Amerikaanse beurs wordt momenteel nergens anders dan door de centrale bank gemaakt. Zonder de steun van de FED zou de situatie op de financiële markten er helemaal anders uitzien.

Niemand minder dan de Chief Investment Officer van General Re-New England Asset Management, een directe medewerker van Warren Buffett, ziet de toekomst maar somber in. Hij klaagt namelijk de puinhoop veroorzaakt door de Amerikaanse centrale bank aan. Gilbert spreekt van een nieuwe fase van irrationeel overdrijven en van een zeepbel die door de FED werd geblazen. De Amerikaanse beurs wordt momenteel nergens anders dan door de centrale bank gemaakt. Zonder de steun van de FED zou de situatie op de financiële markten er helemaal anders uitzien.