De boete heeft waarschijnlijk negatieve gevolgen voor de winst per aandeel in de tweede helft van dit jaar wanneer wordt gerekend met de algemeen geaccepteerde boekhoudregels.

De winst per aandeel kan met USD 0,12 per aandeel terugvallen. Het management heeft echter aangegeven nog steeds te rekenen op een winst van USD 3,22 tot USD 3,30 per aandeel (niet-GAAP).

In China gaat men er van uit dat producten uit het buitenland van betere kwaliteit zijn. Daarom kan Mead Johson, met een sterke merkenportefeuille, goed profiteren van de vraag naar buitenlandse producten. ABN Amro heeft een neutraal advies.

De boete heeft waarschijnlijk negatieve gevolgen voor de winst per aandeel in de tweede helft van dit jaar wanneer wordt gerekend met de algemeen geaccepteerde boekhoudregels. De winst per aandeel kan met USD 0,12 per aandeel terugvallen. Het management heeft echter aangegeven nog steeds te rekenen op een winst van USD 3,22 tot USD 3,30 per aandeel (niet-GAAP). In China gaat men er van uit dat producten uit het buitenland van betere kwaliteit zijn. Daarom kan Mead Johson, met een sterke merkenportefeuille, goed profiteren van de vraag naar buitenlandse producten. ABN Amro heeft een neutraal advies.