Op de valutamarkten herstelt de koers van de euro, waardoor de exportgerichte Amerikaanse bedrijven wat rustiger adem mogen halen.

De koers van McDonald's blijft per saldo dichtbij huis, hoewel de fastfoodketen een wijziging in het management uitvoerde. Het hoofd van de Amerikaanse activiteiten werd ontslagen, dit als gevolg van tegenvallende verkopen op de eigen Amerikaanse thuismarkt.

McDonald's blijkt namelijk terrein te verliezen aan andere fastfoodketens zoals Burger King en Taco Bell. Vorige week maakte McDonald's voor het eerst in negen jaar een daling van de wereldwijde verkopen bekend. De koers van het aandeel McDonald's bereikte eerder deze maand een laagtepunt voor de afgelopen 52 weken.

Op de valutamarkten herstelt de koers van de euro, waardoor de exportgerichte Amerikaanse bedrijven wat rustiger adem mogen halen. De koers van McDonald's blijft per saldo dichtbij huis, hoewel de fastfoodketen een wijziging in het management uitvoerde. Het hoofd van de Amerikaanse activiteiten werd ontslagen, dit als gevolg van tegenvallende verkopen op de eigen Amerikaanse thuismarkt. McDonald's blijkt namelijk terrein te verliezen aan andere fastfoodketens zoals Burger King en Taco Bell. Vorige week maakte McDonald's voor het eerst in negen jaar een daling van de wereldwijde verkopen bekend. De koers van het aandeel McDonald's bereikte eerder deze maand een laagtepunt voor de afgelopen 52 weken.