Deze week wordt opnieuw een belangrijke week wat bedrijfsresultaten betreft, de agenda is eens te meer bijzonder druk gevuld. Vanmiddag maakte McDonald's de resultaten over het voorbije kwartaal bekend, de cijfers van de fastfoodketen konden echter niet meteen bekoren.

De winst per aandeel bedroeg 1,40 dollar, waar de analisten rekening hadden gehouden met slechts 1,38 dollar. Met name in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Afrika vielen de verkopen tegen. De koers van McDonald's noteert in reactie op de cijfers ruim 2,50% lager.

Deze week wordt opnieuw een belangrijke week wat bedrijfsresultaten betreft, de agenda is eens te meer bijzonder druk gevuld. Vanmiddag maakte McDonald's de resultaten over het voorbije kwartaal bekend, de cijfers van de fastfoodketen konden echter niet meteen bekoren. De winst per aandeel bedroeg 1,40 dollar, waar de analisten rekening hadden gehouden met slechts 1,38 dollar. Met name in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Afrika vielen de verkopen tegen. De koers van McDonald's noteert in reactie op de cijfers ruim 2,50% lager.