Vanwege zijn lage prijzen beschikt het bedrijf uiteraard over onmiskenbare voordelen om de huidige crisis het hoofd te kunnen bieden. Het zou de analisten dan ook verbaasd hebben dat McDonald's met echt slechte cijfers uitpakte.

Per aandeel werd 87 dollarcent verdiend en daarmee deed de fastfoodketen het beter dan verwacht. De analisten rekenden slechts op een winst per aandeel van 82 dollarcent, tegenover 81 dollarcent tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar. De omzet is met 10% gedaald van $5,60 mrd tot $5,08 mrd, waar de analisten op $5,24 mrd gerekend hadden.

Vanwege zijn lage prijzen beschikt het bedrijf uiteraard over onmiskenbare voordelen om de huidige crisis het hoofd te kunnen bieden. Het zou de analisten dan ook verbaasd hebben dat McDonald's met echt slechte cijfers uitpakte. Per aandeel werd 87 dollarcent verdiend en daarmee deed de fastfoodketen het beter dan verwacht. De analisten rekenden slechts op een winst per aandeel van 82 dollarcent, tegenover 81 dollarcent tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar. De omzet is met 10% gedaald van $5,60 mrd tot $5,08 mrd, waar de analisten op $5,24 mrd gerekend hadden.