Bartiromo is er van overtuigd dat we een paar weken tegemoet mogen zien die gekenmerkt worden door paniek, dit vanwege de fiscale klip in de Verenigde Staten. Ze maakt zich vooral zorgen om het feit dat president Barack Obama zonder veel poeha de belastingen wil verhogen zonder zelfs maar te spreken over besparingen.

Volgens Bartimoro is daardoor de kans toegenomen dat de VS inderdaad over de fiscale klip zullen struikelen, waardoor 2013 een recessiejaar zal worden.

Door meerwaarden en dividenden extra te belasten zal de regering Obama een schade aanrichten waarvan de omvang momenteel moeilijk te overzien valt.

Bartiromo is er van overtuigd dat we een paar weken tegemoet mogen zien die gekenmerkt worden door paniek, dit vanwege de fiscale klip in de Verenigde Staten. Ze maakt zich vooral zorgen om het feit dat president Barack Obama zonder veel poeha de belastingen wil verhogen zonder zelfs maar te spreken over besparingen. Volgens Bartimoro is daardoor de kans toegenomen dat de VS inderdaad over de fiscale klip zullen struikelen, waardoor 2013 een recessiejaar zal worden. Door meerwaarden en dividenden extra te belasten zal de regering Obama een schade aanrichten waarvan de omvang momenteel moeilijk te overzien valt.