Maxence Legouvello (Morgan Stanley): "Société Générale is inderdaad onze top pick bij de Franse banken. Ik heb vertrouwen in de resultaten van beide banken, maar de koersen kunnen deze week volatiel blijven in aanloop naar een aantal belangrijke gebeurtenissen."

Legouvello merkt op dat de Franse banken relatief gezien goedkoop blijven: "Daarmee verwijs ik op de eerste plaats naar de sterke fundamentals. Toch lijkt het hausse-potentieel beperkt in afwachting dat er meer duidelijkheid komt over de gevolgen van Basel III. Ik verwacht niet dat daarover bij de publicatie van de kwartaalcijfers al meer zal gezegd worden. Société Générale krijgt een advies 'overwogen', voor BNP Paribas heb ik een neutraal advies."

Maxence Legouvello (Morgan Stanley): "Société Générale is inderdaad onze top pick bij de Franse banken. Ik heb vertrouwen in de resultaten van beide banken, maar de koersen kunnen deze week volatiel blijven in aanloop naar een aantal belangrijke gebeurtenissen." Legouvello merkt op dat de Franse banken relatief gezien goedkoop blijven: "Daarmee verwijs ik op de eerste plaats naar de sterke fundamentals. Toch lijkt het hausse-potentieel beperkt in afwachting dat er meer duidelijkheid komt over de gevolgen van Basel III. Ik verwacht niet dat daarover bij de publicatie van de kwartaalcijfers al meer zal gezegd worden. Société Générale krijgt een advies 'overwogen', voor BNP Paribas heb ik een neutraal advies."