Starters en jonge ondernemers die via een project willen bijdragen tot de economische heropleving , kunnen zich tot 31/12/2012 inschrijven op www.boostbelgium.be.

Geïnteresseerde starters en ondernemers kunnen tot 31 december 2012 hun project indienen op www.boostbelgium.be. In februari strijden de finalisten voor de hoofdprijs van 15.000 euro, die zal gestort worden op een MasterCard Business Prepaid kaart.

De Boost Belgium wedstrijd wordt georganiseerd naar aanleiding van de lancering van de nieuwe MasterCard Business Prepaid kaart, de eerste prepaid kaart op de Belgische markt die speciaal voor bedrijfsleiders en zelfstandigen bestemd is.

Starters en jonge ondernemers die via een project willen bijdragen tot de economische heropleving , kunnen zich tot 31/12/2012 inschrijven op www.boostbelgium.be. Geïnteresseerde starters en ondernemers kunnen tot 31 december 2012 hun project indienen op www.boostbelgium.be. In februari strijden de finalisten voor de hoofdprijs van 15.000 euro, die zal gestort worden op een MasterCard Business Prepaid kaart. De Boost Belgium wedstrijd wordt georganiseerd naar aanleiding van de lancering van de nieuwe MasterCard Business Prepaid kaart, de eerste prepaid kaart op de Belgische markt die speciaal voor bedrijfsleiders en zelfstandigen bestemd is.