De honger van de Amerikanen voor drugs lijkt niet te stoppen, in de illegale drughandel gaan miljarden dollars om. Bovendien worden er ook nog eens miljarden dollars uitgegeven voor de strijd tegen die illegale drughandel. Zo houden beide zijden van het verhaal zich in evenwicht.

Het massaal gebruik van drugs is vreemd genoeg goed voor de Amerikaanse economie. Zonder het druggebruik en de inspanningen geleverd door de overheid om die te bestrijden, zou het BBP in de Verenigde Staten aan een beduidend trager tempo groeien.

De honger van de Amerikanen voor drugs lijkt niet te stoppen, in de illegale drughandel gaan miljarden dollars om. Bovendien worden er ook nog eens miljarden dollars uitgegeven voor de strijd tegen die illegale drughandel. Zo houden beide zijden van het verhaal zich in evenwicht. Het massaal gebruik van drugs is vreemd genoeg goed voor de Amerikaanse economie. Zonder het druggebruik en de inspanningen geleverd door de overheid om die te bestrijden, zou het BBP in de Verenigde Staten aan een beduidend trager tempo groeien.