Door het optreden van Obama hebben Rusland en China elkaar gevonden en bij die as zou zich ook Indië nog kunnen aansluiten. Martin Armstrong vreest dat Wereldoorlog III op komst is, gezien zijn verwachting dat de spanningen tussen beide blokken nog hoger kunnen oplopen.

De Amerikanen slagen er niet in om een betrouwbare bondgenoot te vinden, want op Europa moeten ze in de huidige economische omstandigheden niet te veel rekenen. China steunde Rusland toen het westen een anti-Russische campagne lanceerde en dat is een gegeven dat alleszins te denken geeft.

Door het optreden van Obama hebben Rusland en China elkaar gevonden en bij die as zou zich ook Indië nog kunnen aansluiten. Martin Armstrong vreest dat Wereldoorlog III op komst is, gezien zijn verwachting dat de spanningen tussen beide blokken nog hoger kunnen oplopen. De Amerikanen slagen er niet in om een betrouwbare bondgenoot te vinden, want op Europa moeten ze in de huidige economische omstandigheden niet te veel rekenen. China steunde Rusland toen het westen een anti-Russische campagne lanceerde en dat is een gegeven dat alleszins te denken geeft.