Woo vreest dat we voor een periode van grote volatiliteit staan. De S&P GSCI Spot Index, bestaande uit 24 grondstoffen, is over de afgelopen twee maanden met 10% in waarde gedaald, wat laat vermoeden dat we aan de vooravond van een vertraging van de wereldeconomie staan.

Anderzijds laat de evolutie van de beurskoersen vermoeden dat de Amerikaanse economie aan de beterhand is, terwijl de kredietmarkten doen vermoeden dat de Japanse huisgezinnen meer gaan consumeren. Er is dus minstens één markt die verkeerd zit en binnenkort zal moeten blijken welke dat is.

Woo vreest dat we voor een periode van grote volatiliteit staan. De S&P GSCI Spot Index, bestaande uit 24 grondstoffen, is over de afgelopen twee maanden met 10% in waarde gedaald, wat laat vermoeden dat we aan de vooravond van een vertraging van de wereldeconomie staan. Anderzijds laat de evolutie van de beurskoersen vermoeden dat de Amerikaanse economie aan de beterhand is, terwijl de kredietmarkten doen vermoeden dat de Japanse huisgezinnen meer gaan consumeren. Er is dus minstens één markt die verkeerd zit en binnenkort zal moeten blijken welke dat is.