Salsa Food Group en SaladSignature zullen hun krachten voortaan bundelen. Alle aandelen en verplichtingen van Salsa Food Group zijn door SaladSignature overgenomen.

Salsa Food Group blijft binnen SaladSignature voortbestaan als een aparte business unit, naast HamalSignature in België en Johma Salades en Westland Salades in Nederland.

De verkoop heeft nagenoeg geen impact op het laatste gepubliceerde eigen vermogen van Gimv op 30 september 2012. Gimv realiseerde over de gehele looptijd van deze investering een negatief rendement. Er worden geen verdere financiële details over deze transactie bekendgemaakt.

Neutraal advies blijft gehandhaafd

De marktomstandigheden zitten Gimv niet echt mee, zo is er bijvoorbeeld heel wat concurrentie om interessante participaties binnen te halen. Hans D'Haese van Bank Degroof handhaaft een neutraal advies voor Gimv, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 40 euro.

Salsa Food Group en SaladSignature zullen hun krachten voortaan bundelen. Alle aandelen en verplichtingen van Salsa Food Group zijn door SaladSignature overgenomen. Salsa Food Group blijft binnen SaladSignature voortbestaan als een aparte business unit, naast HamalSignature in België en Johma Salades en Westland Salades in Nederland. De verkoop heeft nagenoeg geen impact op het laatste gepubliceerde eigen vermogen van Gimv op 30 september 2012. Gimv realiseerde over de gehele looptijd van deze investering een negatief rendement. Er worden geen verdere financiële details over deze transactie bekendgemaakt.Neutraal advies blijft gehandhaafd De marktomstandigheden zitten Gimv niet echt mee, zo is er bijvoorbeeld heel wat concurrentie om interessante participaties binnen te halen. Hans D'Haese van Bank Degroof handhaaft een neutraal advies voor Gimv, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 40 euro.