Wat de guidance betreft gaat Van de Velde uit van een EBITDA over 2013 die in lijn met die over 2012 zal liggen. De noodzakelijk kostenreducties zijn doorgevoerd en moeten in normale omstandigheden tot het weer aantrekken van de verkopen.

De markten zullen dit jaar moeilijk blijven voor Van de Velde, zodat Hanssens zijn conservatief standpunt voor dit aandeel handhaaft.

Ondanks het aantrekkelijk dividendrendement krijgt het aandeel slechts een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 36 euro.

Wat de guidance betreft gaat Van de Velde uit van een EBITDA over 2013 die in lijn met die over 2012 zal liggen. De noodzakelijk kostenreducties zijn doorgevoerd en moeten in normale omstandigheden tot het weer aantrekken van de verkopen. De markten zullen dit jaar moeilijk blijven voor Van de Velde, zodat Hanssens zijn conservatief standpunt voor dit aandeel handhaaft. Ondanks het aantrekkelijk dividendrendement krijgt het aandeel slechts een neutraal advies, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 36 euro.