De DJ Stoxx 600, de pan-Europese beursgraadmeter die ook Britse en Zwitserse aandelen omvat, verliest maar 0,6%. Hiermee is de tijdelijke neerwaartse correctie waar Leleux vorige week op anticipeerde ingezet.

De RSIindicator noteert momenteel rond de 40 punten en kan nog wat lager om dan een koersherstel in te luiden. Leleux herhaalt nogmaals de conclusie: "Na de mooie stijging van de laatste 2 weken kan de index licht corrigeren (richting 2.880 - 2.900 punten). Een instapmoment voor wie nog een graantje van de beurshausse wil meepikken. Stop loss : 2.717,74 punten"."

De DJ Stoxx 600, de pan-Europese beursgraadmeter die ook Britse en Zwitserse aandelen omvat, verliest maar 0,6%. Hiermee is de tijdelijke neerwaartse correctie waar Leleux vorige week op anticipeerde ingezet. De RSIindicator noteert momenteel rond de 40 punten en kan nog wat lager om dan een koersherstel in te luiden. Leleux herhaalt nogmaals de conclusie: "Na de mooie stijging van de laatste 2 weken kan de index licht corrigeren (richting 2.880 - 2.900 punten). Een instapmoment voor wie nog een graantje van de beurshausse wil meepikken. Stop loss : 2.717,74 punten"."