De omzet van 's werelds grootste fabrikant van netwerkapparatuur steeg met 6% tot USD 11,9 miljard. Analisten hadden volgens ABN Amro op een lagere omzet gerekend.

Flinke koerssprong

Voor het tweede kwartaal, dat tot eind januari 2013 loopt, verwacht Cisco een omzetgroei van USD 11,93 tot 12,16 miljard. De winstverwachting van 47 tot 48 dollarcent per aandeel komt overeen met die van analisten.

De door de economische neergang geplaagde it-markt kan opgelucht adem halen na de resultaten van Cisco. Dat beleggers hetzelfde deden, liet de koerssprong van 7 tot 8% van het aandeel ook zien in de vroege handel op Wall Street. De analisten van ABN Amro handhaven een opinie houden.

De omzet van 's werelds grootste fabrikant van netwerkapparatuur steeg met 6% tot USD 11,9 miljard. Analisten hadden volgens ABN Amro op een lagere omzet gerekend.Flinke koerssprong Voor het tweede kwartaal, dat tot eind januari 2013 loopt, verwacht Cisco een omzetgroei van USD 11,93 tot 12,16 miljard. De winstverwachting van 47 tot 48 dollarcent per aandeel komt overeen met die van analisten. De door de economische neergang geplaagde it-markt kan opgelucht adem halen na de resultaten van Cisco. Dat beleggers hetzelfde deden, liet de koerssprong van 7 tot 8% van het aandeel ook zien in de vroege handel op Wall Street. De analisten van ABN Amro handhaven een opinie houden.