De vergelijkbare verkopen (winkels langer dan een jaar open) op de Britse thuismarkt daalden evenwel met 0,50%. Die van voeding waren ongeveer vlak, die van algemene producten 0,80% lager.

Marks & Spencer verwacht voor het volledige boekjaar een brutomarge die 0,50 tot 1% onder die van vorig jaar gaat uitkomen. De operationele kosten zouden met 1% stijgen en de investeringen zouden ongeveer £400 mln bedragen.

Volgens topman Stuart Rose is de visibiliteit op de markt toegenomen en stijgt het consumentenvertrouwen. Toch blijft Rose voorzichtig, hij is van mening dat het lopende boekjaar moeilijk gaat blijven.

De vergelijkbare verkopen (winkels langer dan een jaar open) op de Britse thuismarkt daalden evenwel met 0,50%. Die van voeding waren ongeveer vlak, die van algemene producten 0,80% lager. Marks & Spencer verwacht voor het volledige boekjaar een brutomarge die 0,50 tot 1% onder die van vorig jaar gaat uitkomen. De operationele kosten zouden met 1% stijgen en de investeringen zouden ongeveer £400 mln bedragen. Volgens topman Stuart Rose is de visibiliteit op de markt toegenomen en stijgt het consumentenvertrouwen. Toch blijft Rose voorzichtig, hij is van mening dat het lopende boekjaar moeilijk gaat blijven.